torsdag, januar 11, 2007

Så kan Mor her lige prale med sine to store piger, den ene har vi nået at forevige mens hun ligger på maven. Noget som hun er rigtigt god til, det er vist bare så spændende at man slet ikke kan lade være! Og samtidigt kan I jo se, at hun er ved at skifte hårpragten helt ud - nu er det noget kort, stridt hvidt hår der er vokset ud, men hun har nu stadigvæk det lange sorte ved ørene...

I dag skal Thilde til lægen og lyttes på, nu har hun hostet i 4 uger. Jeg sad og snakkede med Anna om det inde i sofaen her til morgen, og så snakkede vi om da hun var en lille baby var hun også ved lægen. Anna sad lidt og sagde så "Thilde ikke lille baby"... Nå? "Anna har Annas baby, Thilde er Thildeberg"! Det er ikke sådan med alle de familiemedlemmer her i huset!
Så med en Thildeberg (eller Thilde-B, eller ThildeBørge - behøver jeg sige at det er Mikkel der har fundet på navnene, eller at Anna nu også bruger dem??) så går det nok.

Og så er der hende den store AnnaBørge, der hele tiden går i køkkenskabene, og som skal pjaske med vand. Hun ved lige hvor køkkentingene er... derfor gik det heller hverken værre eller bedre end i går, da de havde været ved Pizzamanden, og Mikkel var ved at tage sit våde overtøj af, at der gik en hvirvelvind gennem køkkenet. Slask, bam, og Anna sad bænket ved bordet, havde fundet pizzahjulet frem, åbnet for kassen og var i færd med at skære stykker ud til os. Det var med store øjne forældrene kiggede på (lidt ligesom de øjne hun sender på billedet).

Det er ikke sådan, når de bliver så store de der piger... lige pludselig kan de det hele selv!
(Ingen af dem kan dog smide tøj i vaskemaskinen OG tænde for den, men viljen er der)!

Ingen kommentarer: