fredag, januar 27, 2012

Portrætfotos

Det er slet ikke til at forstå - men lige om lidt kommer foråret igen. Sidste forår var jeg underdrejet pga. graviditet, men formåede alligevel at få taget lidt billeder til mit fotofirma. Jeg fik ikke gjort ret meget mere ved det...

Nu er energi og tid der igen. Og jeg har pillet de skønneste fotos frem! Lidt tid og kærlighed ved dem gør, at denne dejlige kvinde også er blevet fanget så hun ligner den million hun er!! Jeg er simpelthen så glad for dette foto, for det fanger alt det jeg ønsker at udtrykke som fotograf: farvespil, romantik, kant og glimt i øjet!

Nu kommer foråret igen, og jeg satser på flere - mange flere - fotosessions som denne - uden kvalme og bræk, forstået! Det jeg glæder mig aller mest til i det nye år, er at kunne fokusere på opgaven, give inspiration og lyst - og få kvinder til at føle sig som verdens centrum for en dag...

3 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Det foto er den bedste anbefaling, du kan give dig selv. Hun er præcis så smuk og dejlig på billedet, som vi kender hende!

Tine Gjessø sagde ...

jeg er helt rørt over jeres smukke ord - smukke billeder, du tager, Lina - også de nye af Olivia og mor - skøøønt

Anne Thompson sagde ...

Det er også en smukt billede! Poetisk, let og dybt på samme tid!
Rigtig dejlige billeder af Olivia og mor, ja :-) Man bli'r helt glad af at se på dem, selvom jeg jo ikke kender dem. Også dejlige billeder fra brylluppet!
Hurra for et forår uden kvalme og bræk!!