søndag, januar 08, 2012

Der syes igen!

Efter næsten et år uden trang til symaskine og overlock, ja så har lysten i den grad indfundet sig. Jeg har længe villet, men nu er overskuddet så stort, at det bliver til noget. Med to piger i bagagen kunne man tænke at babytøjsbunken var ret stor. Men bukser var der ikke meget af, faktisk ikke nogen som kunne bruges længere. Så frem med maskinen og i gang.
 Jeg syede stjernebukserne i løbet af 40 minutter - inklusiv kaffepause og surfning på nettet ind imellem. Det blev restebunken der gav materialerne, som alle er kommet herfra engang. Om de har det længere vides ikke, men så kan du finde noget andet lækkert! Stof&Stuff er min lokale stof-pusher (som også har åbnet butik i Århus), og jeg håber at komme derned en del mere i år!

Resultatet var så vellykket at jeg straks fandt frem til to par mere. Mønsteret kommer herfra, det er den såkaldte "Form 2" - og jeg valgte at lave et par små fløjlsbukser i rødt babyfløjl med nogle rester som pynt, samt favoritskråbånd. Også fra Stof &Stuff.


Jeg havde glemt hvor skønt det er at sy babytøj. For det første er det hurtigt overstået, og for det andet kan man i den grad få brugt alle rester. Drømmen i bunke-nedbringningen er at få lavet et patchwork-tæppe af de sidste små rester. Det bliver også lækkert.

6 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Hvor må det være sjovt at kunne! Og så fine de er.

Anonym sagde ...

Dejligt at høre, at du igen er i din gode sædvanlige form ,med overskud til sy og strik igen. Jeg beundrer dine evner til det kreative og håndværksmæssige, en stor gave du ikke har fra fremmede.
Jeg nyder dine billeder af jeres smukke børn, godt nytår til jer alle her fra Nordsjælland.
Knus fra Ingrid

Pippi Langstrømpe forklædt som voksen sagde ...

sikke nogle fine bukser - jeg er vild med de nederste. Flot at du har det overskud! Det er også min erfaring, at man skal prioter det kreative i fordi det giver fed energi og glæde til at klare alt det andet (kedelige..)

Varme tanker,
Cat

Linda Jakobsen sagde ...

Hvor er de fine Lina - jeg får også helt lyst til at hive symaskinen frem nu..

Lina sagde ...

Det er bare om at komme i gang piger!!!
Kram

Louise Aaen sagde ...

Så fine kreationer, skønt at se værket på - modellen er nemlig også så fin :-)