onsdag, januar 11, 2012

Fod-flødeskum

At stikke fødderne i flødeskum må være den blødeste fornemmelse jeg kan forestille mig (fik jeg sagt at jeg godt kan li' flødeskum??). Derfor skrev jeg disse skønne hjemmesko/hyggesokker på min ønskeseddel, vel vidende at for 400krs flødeskum var nok lige i overkanten.
Men jeg er inde i en periode, hvor jeg øver mig i ikke at skamme mig over, at jeg elsker ting, at jeg godt kan lide nye ting, og at jeg ønsker mig ting. Jeg tror det er et led i min "bliv-et-bedre-menneske"-proces. Jeg har nemlig haft tendensen til, at det at ønske sig nyt var "dårligt" (se bare Mother Theresa, ønskede hun sig måske nyt hele tiden?? Eller Gandhi? Nej vel, griskhed dermed påvist!). Men for mig er ting mere end bare ting. Ting er drømme... Ting kan være en smuk lampe, eller det kan være en tegning. Det kan være en fingerring eller planter til haven.

For mig er min ønskeseddel noget, som jeg skriver "mig" på. Jeg bruger tid på at surfe rundt (jeg ser det lidt som istedet for at vindues-kigge). Ser jeg noget pænt lægger jeg billedet i en mappe, så jeg kan kigge på det igen. Og jeg skiver ting på som jeg synes definerer hvad jeg er/gerne vil være...
Det der ryger i mappen er ting som på en eller anden måde inspirerer. Jeg behøver ikke skulle eje alle tingene, eller have præcise kopier... men de sætter tanker i gang.

Disse sko fik jeg ikke i julegave... men de blev sat ned med 50% her i januar. Og så er det i orden at proppe fødderne i det varmeste, blødeste flødeskum. De sender følelse af vellyst gennem kroppen når jeg mærker efter på mine fødder, og det er en underlig følelse af at gå med bare tæer, men bare pakket varmt ind. De er bløde, står fast på alt og bedst af alt: man kan beholde dem på når man går op i sofaen....
Det kan godt være at Mother Theresa IKKE gik i Falke Cottage hjemmesko. Det er mest synd for hende! Hvis du har lyst, kan du finde dem her. Fod-flødeskum rules, og jeg tror faktisk måske det var sådan Jesus havde det, da han gik på vandet....

3 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

De var så ikke i min størrelse:-)

Pippi Langstrømpe forklædt som voksen sagde ...

Den problematik kender jeg godt!!!
Det lyder meget, meget vekendt! Jeg øver mig i at tænke bæredygtigt og less is more, men jeg må også erkende at jeg er visuel og livsnyder - at jeg sætter srtor pris på god kvalitet og hellere vil have lidt men godt end en masse crap. Smag og behag. Jeg syntes vi skal vedtage en gang for alle, at man skam udmærket kan være et gode mennesker, der tænker på meget andet end matrialisme/døde ting, men vi skal først og fremmeste huske, at stå ved os selv og sige sige; ja, jeg er sindsyg vild med de sutsko - whatever og dem vil jeg rigtig gerne have og så er det bare sådan. Vi må jo prioter hvad der er vigtigt og flødeskum til fødderne og smukt design er også helt ok at prioter, så vel som ferd på jord osv. Det er kun os selv, der afgør hvad der er vigtigt for os og hvis, vi mener vi er gode mennesker, så er det det vi er Lina og jeg VED, at det er vi. Budda sagde, at meningen med livet er: glæde og taknemlighed :-) vise ord.

Anne Thompson sagde ...

Præcis sådan har jeg det også med min ønskeseddel. Derfor blev jeg også rigtig ked af det et år, da to veninder sagde, at min ønskeseddel var kedelig. Jeg ønskede mig værktøj og haveting til huset. Som jo var sindssygt vigtigt for glædeligt for mig, men ikke på nogen måde damebladssmart eller trendy.
Man kan godt ønske sig smukke og gode ting uden at være grisk. Især når det smukke også kan være en tegning, en buket, og alt muligt andet, som ikke koster eller er set i et blad.
Tror, vi er nogen, der som Pippi L skriver, er så visuelle, sanselige og nydende, at det er en måde hvorpå vi føler os elskede. Og dét er vigtigt at gøre!