fredag, juni 08, 2007

SuperMor og RavneMor

Der var engang en mor. Hun var sådan en mor, der selv syntes alt hvad hun gjorde var godt. Hun syntes hun var god til at grine, hun bagte mange pandekager til aftensmad - ja nogengange morgenmad. Hun syede selv smart tøj til hendes to døtre, hun strikkede lækre sweatre med sjove mønstre. Hun kunne godt li' at ligge i haven på et tæppe, sammen med de to dørtre som spiste is og legede i "romantisk-ej-hvor-sødt-har-fundet-det-på-loppemarked-badekar". De to døtre kunne godt lide SuperMor -men de var fuldstændigt vilde med deres FjolleFar.

Nu var det sådan, at SuperMor sang i et superfænomenalt gospelkor, som hed Rejoice. De havde en supersmuk og dygtig korleder, som hed Lene, som var lidt superstjerne fordi hun engang havde været med i et tv-program. Så derfor var SuperMor jo også lidt supersmart... (og så kunne hun faktisk godt lide at synge). Koret skulle synge i Kolorteland, og SuperMor syntes at hun derfor skulle holde åben have for hele koret, samt supergrill-arrangement efter en superkoncert med Sko/Torp.

Nu var der en specielt sød pige, der hed Laura, som var vild med børn. Laura måtte bare passe SuperMors mindste pige. Hun elskede det. Og SuperMor syntes jo, at det var fedt, for så kunne hun jo sidde der og sole sig endnu mere i solen, og folkene, og så videre....

Det hele var fedt: Vejret var super, koret var super, musikerne var super. Sko/Torp var super, fadøllen var super, de kolde sodavand i haven var super. SuperMor havde bagt en super kage til koret, og andre kormedlemmer var super til også og komme med kage.... Grillen startede superhurtigt op, og alle fik mad på samme tid, sad og hyggede sig i haven med grill, sodavand, vin, salat, og SuperMors børn der rendte rundt i haven sammen med andre supersøde børn.

Da klokken er omkring 20, og myggene begyndte at tænde landingslysene, rendte SuperMors store pige rundt i underbukser i sandkassen. SuperMor sad og snakkede, hun hyggede sig med sine supervenner, der fik supermad. Det er superhyggeligt! Superbaby-entusiasten Laura går hen til SuperMor og siger:
"Tror du ikke det er ved at være tid til at den store skal have noget mere tøj på?"...

...SuperMor blev superflov, og skyndte sig ind og hente nattøjet. Heldigvis vidste SuperMor at selv de bedste superhelte har et alter ego... og SuperMors alter ego hedder RavneMor!

-Og så er historien næsten sand! Ihvertfald det med Laura... Den næste historie må så handle om RavneMor der bliver til SuperMor igen...?

1 kommentar:

Louise Aaen sagde ...

Hej Supermor
måske er også vi halvsøskende.
Kh Wondermum