tirsdag, juni 19, 2007

Skoldknopper...

Så er de her... skoldkopperne - eller også kendt som "skoldknopper" her i huset - hos Anna. Vi regner med at hun har omkring en milliard - og værre er det at høre om forældre, der siger "altså, vi ved jo ikke lige om lille Birger har haft det, han havde 3 små knopper i ansigtet...". Her er der nok ikke nogen tvivl - og vi har skyndt os at få Anna til at slikke og kysse lidt på Thilde, så hun også kan få det. Det er vist bare en af de ting der skal overståes!

Således er Annas fødselsdag også i fare - nogen bliver væk på grund af knopperne, andre tager det som en oplagt mulighed for at få ungen smittet og sagerne overstået! Men de mange gæster bliver langsomt til færre og færre... men vi skal nu nok hygge os - og måske der i år er stole nok... Men det bliver en forsmag på teenage-fødselsdagene der venter, for hun ligner en bebumset teenager mere og mere.
Vi sender lige et billede ud i bloggerland, Anna foreviget i et bad med havregryn - det skulle virke lindrende og kløestillende - og hun syntes det var sjovt! Og så lidt andre af den lille patient. Det sidste fra i eftermiddags, hvor løjerne ikke var helt så sjove længere. At de på apoteket så på hende med ynk i øjene forsikrede mig om, at det ikke blot var mig der syntes hun er hårdt ramt - det sagde de også! Nu står den på antihistaminer til natten, og kløestillende spray - så hun ikke får for mange kradseture om natten... for det var godtnok ikke meget hun fik sovet i nat (jeg ved det, for hun sov i min seng!).

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Lina
Nårrrh, hvor ser hun ud det lille pus. Vi har lige været igennem samme tur med Siri, og efter A-dermas "naturlige" creme måtte vi ty til Zinkliniment fra apoteket, der straks virkede kløestillende og dannede sårskorper. Jeg hbåer for jer, at hun kommer hurtigt igennem "koppe-helvedet".
Det er en fornøjelse at læse med herinde, og sjovt stadig at følge lidt med i dit og Annas (og Thildes) liv. God bedring med Anna og hav det godt.
K.h. Matilde, fra mødregruppen på Trøjborg

Anonym sagde ...

Kære Lina!
Nåeeeh! Hvor ser hun ud den lille stakkels Anna...og vi er jo så nogle af de gæster der bliver væk...Æv. Æv. Håber I får en dejlig fest på trods af at en del gæster har meldt fra.
Det var spændende at læse om og se billeder af dine halvsøskende. Kan godt forstå det må være specielt at møde dem efter så mange år og at der er en "connection" på et eller andet plan.
KNUS Lotte

Louise Aaen sagde ...

Nårrrh, lille pus. Mine unger havde skoldknopper til jul, hvor de også smittede oldefar... åh nej
Go bedring (med dem begge to)
kh louise

Rodrigo sagde ...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.