tirsdag, juni 26, 2007

KolortelandNEWS

Uhhaaa... det bliver endnu værre - endnu en måned er gået, og hvad har jeg nået? INGENTING! Det er simpelthen skrækkeligt, og jeg savner allerede min barsel inden jeg er gået af endnu. Samtidigt bliver det jo rart nok med et arbejde, problemet med arbejde er bare, at det fylder for meget i forhold til alt det sjove man ellers kunne lave... æv!

Nå, men vi har jo haft en fyldt måned, hvor der den sidste tid specielt er blevet hygget på hjemmefronten. Med to syge børn har der været nok at se til. Heldigvis er skoldkopperne overstået, og vi skal aldrig mere tænke på dem...

Vi startede juni med en tradition, nemlig Grundlovsdag-Andersen-familiehygge. I de gode gamle dage, hvor Claus og jeg var små, var vi altid ved Slåensø til Grundlovsdag eller deromkring. Efter vi er blevet voksne, så har vi holdt fast i det. Temaet er altid frokost og et-eller-andet-spændende-at-kigge-på. I år var vi i Fårup hos vores fætter Knud Eriks søns have (pyha, det lyder lidt langt ude i familien) - hvor Knud Eriks togbane ligger. Han har nemlig været hos Scandia i Randers, og har nu bygget et damplokomotiv i 1:10 - alt er hjemmelavet, og hold fast hvor var det flot! I haven ligger der så 300m bane, hvor ungerne blev kørt rundt og rundt (og rundt igen). I midten sad alle dem der ikke ville køre på tog, og drak kaffe og spiste kage. Det var et superhit!


Anna holdt fødselsdag både lørdag 23. juni, og på dagen 25.juni. Familien kom om lørdagen, det var super. Vejret var ikke traditionen tro godt, og hver gang maden blev sat på bordet gav det sig til at tisse ned. Hun havde dog alligevel en dejlig dag sammen med Kaare og Kamma - der blev rigtigt hygget! Og heldigvis havde Kamma-mor forbarmet sig over Anna-mor (som i den grad hader både at spise og lave lagkager)... og hun havde lavet jordens flotteste lagkage! Så dagen blev reddet og endda med æren i behold (for hvilken mor vil ikke lave lagkage til sit barns fødselsdag?... Øh, ja mig). Anna fik mange gode gaver, det største hit var nok en stol, en sofa og et bord i str. babydukke... hun har virkelig leget meget med det indtil hun glemte det i legehuset, og vi ikke anede hvor det var. Nu er alle reddet, indklusiv de strandede bamser og babydukken.

Den rigtige fødselsdag blev holdt mandag, hvor vi gav hende den store klæd-ud-kuffert. Drømmen om en kuffert fyldt med gode klæd-ud-ting var i den grad blevet indfriet af Kamma-mor, også bedre kendt som Anna-Panna. I Middelfart og omegn kan man åbenbart finde gode sager uden at skulle betale en halv arm - så nu tæller kufferten ikke mindre end to prinsessekjoler, et par paillet-sko, et par thai-brudesko i str.33, en paryk, sjove briller, 3 funky tasker, en fjerboa, lange handsker, armbånd, halskæder, butterfly, tørklæder - og selvfølgelig en politihat! Hun har leget med den lige siden - og som Anna-Panna sagde: "det er jo sådan noget legetøj der lægger op til at de bruger deres fantasi". Mon ikke!

Vi havde også gæster, nemlig Olle og Mogens med Marie og Laurits, samt Pia der kom med Ida. Det blev en rigtig hyggelig dag, og jeg tror ungerne hyggede sig.

Og til sidst har vi haft dagplejefødselsdag i dag torsdag. Så er det altså sidste gang at Anna er den store - hun har bare en dag tilbage i dagplejen. Jeg synes det er aldeles forfærdeligt - både at min store pige bliver den lille igen, men også at den lille bliver så stor! Men værst er det nok, at Anna skal til og i børnehave. Selvfølgelig har hun stået lidt i stampe de sidste måneder, og hun bliver helt sikkert glad for det... men børnehaven er et hård sted, kan Anna stå distancen? Bliver hun sådan en som bliver mobbet? Er hun for anderledes? Er hun for almindelig? Og mest af alt... hvordan får hun det med at være så stort et sted - for er der noget Anna ikke kan lide, er det mange mennesker. Vi må vist bare se....

Sidst et billede af Thilde, som i et kort øjeblik fik lov til at låne lidt fra Annas kuffert... vi synes det klæder hende, og så alligevel ikke rigtig.... Der er lidt Tommy Seebach over hende, ja jeg synes næsten jeg kan høre hende synge "krøller eller ej"..
P.S. Hvis nogen kan spansk, vil det da være dejligt af få at vide, om vedkommende der har kommenteret på sidste indlæg synes det er noget møg, eller om det er skønt det jeg har... vedkommende forstår jo nok ikke lige så meget dansk... Og jeg forstår ikke noget spansk.

Ingen kommentarer: