onsdag, februar 28, 2007

KolortelandNEWS

Så er vi nået frem til endnu et resumé af en hel måned. Jeg har godtnok skrevet en del undervejs, men lidt nyt er der da.

Vi fik jo som bekendt sne i sidste uge, og det var en hel del! Mikkels skole blev snelukket - han kunne heller ikke få bilen fri, og busserne kørte ikke - og motorvejen var lukket - så vi fik 2 fridage herhjemme sammen. Anna holdt snefri torsdag, hvor hende og Mikkel var ude og køre i slæde, fredag skulle forældrene have en pause.... Sneen var dog temmelig dyb, så det var ikke helt populært. Desværre blev alle planer i dagplejen droppet om fastelavn torsdag og fredag, så heldigvis fik vi brugt kostumet nede i kirken - ellers havde det store sy-eventyr været helt spildt.


Lørdag havde vi besøg af Anne og Duncan fra kirken, og de havde deres hund Holly med. Nu er det sådan med Holly at hun ikke helt er overbevist om, at Anna ikke er farlig - og omvendt - så der var hele tiden en der var i favnen på nogen.... Holly er foreviget i sneen, hun så så sjov ud med de korte ben som næsten ikke var lange nok til at nå jorden....

Nu bagefter taler Anna om Holly som om de er de bedste perlevenner, og vi var nødt til at gå i supermarkedet mandag og købe hundeslik som skulle sendes ned til Holly - som konsekvent hedder Polly hos os. Polly er meget dygtig, og Anna kan blandt andet snakke i mobiltelefon med hende... johhhh!


Thilde er bare snottet, men meget sød og nem. Hun er vild med at se fjernsyn (hvem sagde dårlige forældre?), og hun er så mild og glad. Hun bliver dog totalt rasende når hun skal have grød, og når hun skal i bad. Mine forældre ville sikkert sige at der minder hun om mig, jeg har en stak fotos af migselv i badekarret i hendes alder hvor jeg er helt hysterisk - ja faktisk er jeg vist aldrig kommet dertil hvor jeg synes det er rart..
Men så er det jo godt at Thilde synes puslebordet er Guds gave til Thilde-berg'er, for så bliver hun så glad igen. Og ligge med bar numse er sagen, hun ligger og viser den frem mens hun hviner og stønner - det ser meget sjovt ud!


Og godt at jeg har Thilde, for netop som jeg syntes jeg var ved at være en okay mor igen, så fik jeg ren besked i sidste uge. Jeg havde en mindre uoverensstemmelse med Anna, og pludselig siger hun: "du er en MEEEGET fuld røv!".
Jeg var ved at tabe både næse, ører og mund, men kunne altså ikke lade være med at grine af hende, for hun så så alvorlig ud - og så kunne hun jo heller ikke holde masken. Jo tak, man skal høre meget før ørene falder af...

2 kommentarer:

Thomas Risager sagde ...

Jae... Børn er utroligt taknemmelige :-)

Knus
Thomas

Anonym sagde ...

Kære Lina!

Jeg er sikker på at hvis Polly kunne, ville hun også snakke i telefon med Anna. I hvert fald er vi vældig glade over at det går bedre og bedre med dem. Hvem ved - måske ender de med faktisk at kunne være på gulvet begge to på én gang?!
Knus, Pollys mor