lørdag, marts 12, 2011

En dejlig start....

En dejlig weekend er oprundet. Jeg mærker glimtvise stykker af noget, som jeg engang forestillede mig, det skulle ende med, når jeg fik min egen familie. Ro... sjov... kreativitet... eventyr.

Vi startede weekenden med besøg. Der blev tegnet, hygget og set Disney Sjov til den store guldmedalje. Imens blev der puttet i vindueskarmen... et nyere venskab er opstået, og Thilde forsøger sig som katteven. Noget som hun ellers ikke har været vild med (hverken kat eller Thilde, i virkeligheden). Nu synes der at være knyttet bånd mellem to bestemte damer.


I dag har vi været på Det Blå Marked. Jeg havde stort behov for indkøb til mit fotostudie, og så gamle, fine kufferter, rævekraver, hatteæsker og fallerede diamant-brocher for mig. Det blev ikke til noget. Dernæst så jeg små skamler til pigernes nye (og meget snart indflytningsklare!!) værelser, komoder og andet guf. Det blev heller ikke til noget.Vi fik til gengæld et Mount Everest af pomfritter, og et kontinent af en wienerschnitzel. Og jordens klammeste pølle til Thilde. Så klam, at hun alligevel ikke ville spise den... det ville Mikkel OG Anna heller ikke, og så var bunden ligesom nået - den VAR dårlig. Men det betød jo man kunne indtage en masse sodavand i stedet, og kalde det frokost...

Vel hjemme igen kigges købene igennem. To små fuglevaser til pigernes værelse - måske lidt gyselige (min mand griner og ruller med øjnene), måske meget fine. Jeg er tilfreds, for jeg fik to.Pigerne var tæt på at dø af kedsomhed, mens deres forældre skulle sove middagslur. Og en feberredning for mit vedkommende, blev til noget dejligt - Anna gik i gang med at lave hjemmelavet pasta. Jeg laver dejen, og hun ruller ud. Kun når de laaaange stykker skal skæres, skal hun have hjælp. Det er nu meget fedt at have lidt større børn. Om lidt vanker der safran-pasta med små fiskefrikadeller og en slat lakse-sovs. Uhm!


1 kommentar:

Anne Thompson sagde ...

Det ser ud som et par dejlige weekend dage. Jeg synes vaserne er kitche på den fede måde!