mandag, marts 07, 2011

En lækker kage...

En lækker kage kan man altid klemme ned... og i forgårs var der en kæmpe lækker kage i min have. Jeg var der ikke selv til at smage, men farmand tog de to rollinger med til fastelavn i Hornslet bigcity. Anna havde allerede sidste år planlagt kagen. I år blev det.

Og hun (vi!!) vandt for bedste udklædning - en sejr til hjemmet, der jo før har været vinder dog uden at opdage det. Nu kan jeg sole mig i det helt til næste år.

Thilde - hun blev kattedronning i aldersklassen 4-44 år. Totalt tumpet, for hun var den aller mindste deltager. Mit bud er at køllen var tykkere end hendes overarme. Men alle teenage-drengene havde tilsyneladende formodnet tønden, så da hun rørte den med køllen faldt bunden ud. Hun synes nu selv hun er forfærdelig stærk... Og således endte det hele lykkeligt, med præmie, slikposer og krone. Dejligt!

4 kommentarer:

Louise Aaen sagde ...

hvad gør man når ens barn vil være hhv lagkage og regnorm? fed løsning Lina!!!!

Lina sagde ...

Gemmer det ene til næste år?

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Jeg ånder lettet op på husets vegne - endelig blev der rettet op på uretfærdigheden! Og så med krone:-)
Louise have også en kage med til fastelavn, mums! Som I kan. Mine børn har altid været affaldssække, spøgelser, spejdere eller andet, de selv kunne klare.

Anonym sagde ...

Det er da da den mest lækre lagkage jeg har set, lige til at sætte tænderne i eller smovse flødeskum i sig. Kan du ikke "smovse" hende fra os.
Hilsner til jer alle
Ingrid og Peter