fredag, juni 11, 2010

Mere suk...

Gårsdagens tristesse havde en forklaring. Det var IKKE ren og skær depression der fik mig til at gå ud som et lys på sofaen kl. 20:30... Forklaringen var istedet vores gode, gamle ven streptokokker - igen! For 4. gang i år...
Anna har fået børnesår, og jeg har halsbetændelse.


Nu står den på sofa, piller, engelske lakridspastiller og en lille, bitte indkøbt dvd - (du ved, den slags hos supermarkedet som indeholder to romantiske komedier så tårer triller og man får smil på læben). Det har vi brug for. Men først skal vi se den film Anna har valgt vi skal se... imens tror jeg at jeg snupper en lur.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

God bedring til jer begge.
Knus Ingrid

Anne Thompson sagde ...

Åh altså suk, hjerte, brist ikke!!! Hvor er det jer godt nok ikke ondt sådan igen igen at skulle være syge!! Håber, filmene hjalp!

Anne Thompson sagde ...

Kan smitte overføres gennem bloggen?! Er lige stået op her midt nat med feber .... sandsynligvis ikke streptokokker, men alligevel. Er der mon tale om symptomoverførsel?!

Lina sagde ...

Anne, hvis du spørger mig, så kan man få streptokokker af ALT! På apoteket sagde de at man kunne få det af at ens tandbørster står i samme krus... jeg mener bare... Hvem har dog opfundet streptokokker?

God bedring til dig!
Kram

Ane Kathrine Thorgård sagde ...

Hej Lina
Du skriver så dejligt om dit liv med børn, familie, hus og have..... Må jeg gerne følge med ? Har fundet ud af at jeg passer bedst til de der blogs som er lidt nede på jorden, ikke for meget DIY som jeg alligevel aldrig får gjort. Du skriver du er doven - det er jeg også i den forstand at jeg ikke sidder og laver papmachedimser eller lige sliber og maler et bord kl. 2 om natten fordi jeg bare ikke kan lade være. Jeg tror du er en rigtig dejlig mor som har fokus på sine børn - og så selvfølgelig haven.... Blev bare så glad da du skrev at du ikke orker at så mere - har det på samme måde - må virkelig prøve at styre mig næste år når jeg køber frø! Håber det er ok at jeg læser med om dig og din hverdag ? God bedring!
kh Ane Kathrine

Lina sagde ...

Ane - du læser bare med! Hos mig er det både succes og fiasko - alt i alt et temmeligt ordinært liv. Heldigvis er der masser af andre måder at være DIY-agtig på... at så frø er vel også lidt hjemmegjort?
Og ja, jeg er vel en dejlig mor, men tro mig - jeg er IKKE den perfekte mor! Eller den perfekte have-alf... men visionerne fejler ikke noget!
Kram