tirsdag, juni 01, 2010

Hvad en dag blandt andet kan indeholde....

I dag sendte vi farmand afsted på lejrskole... faktisk var det farmand der sendte os afsted i morges, for vi skulle umådeligt tidligt ud af døren... kl. 7!! Jeg er IKKE skabt til den slags, og tror også mine børn har bedre af de stille, vanlige morgner..

Anna havde tid hos ørelægen 8:15, så afsted til Århus i myldretiden. Hun klarede det så flot, fik lagt dræn i fuld narkose, og vågnede lidt omtumlet op.. Efter at ha' tanket op med en omgang morgen-croissant og varm chokolade var hun betydeligt lig sig selv - blot med den forskel at hun klagede over at alle mennesker råbte, og hun selv hviskede... Og så var det altså hjem for at hente hende lillesøster i børnehaven igen. For selvom klokken kun var 11, så savnede Anna hende for meget.


Derfor blev dagen i dag fyldt med skønne ting; Vi nåede til brillemanden med Thildes meget deforme briller. Vi nåede at spise is. Vi nåede at spille spil på et tæppe i haven. Vi nåede at plante nye blåbærbuske (kig i FAKTA), georginer, majs og tomater... Vi tror på at nattefrosten for 5 dage siden var den sidste omgang... Vi nåede at lege feer, og bade i gammelt vand fra vandtønden - endda så meget at man fik vådt hår.

Og som Thilde og Anna, Fe 1&2 leger en leg hvor de skal skiftes til at rende langs vores havegang iført vinger og bare tæer, så siger jeg rigtigt mor-agtigt: "Pas nu på tæerne når I løber, at I ikke slår dem", hvorefter Thilde kigger på mig og siger: "Nej, men det gør vi heller ikke, for vi flyver jo bare"... Nårh ja! Hvor dum må man være?

2 kommentarer:

Anne Thompson sagde ...

Ak ja. Der er bare nogle ting voksne skal have forklaret! Selvfølgelig slå man da ikke tæerne når man flyver!

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Åh ja, lad dem beholde tryllestøvet på vingerne så længe som muligt!