tirsdag, marts 23, 2010

What a day...

Jeg har fridag i dag. Den første i meget lang tid, hvor der ikke er nogen syge, eller jeg alligevel skulle på arbejde, eller noget andet som betyder at jeg ikke kun er mig. Det er jeg i dag. Og jeg fik endda lokket manden til at tage børnene med i børnehaven. Tidligt... det giver mig yderligere 2 timer på morgenkanten. Det er godt.
Jeg har tusind ting jeg skal. Men billederne her viser de ting jeg gerne vil... en helt ny bog skal snart åbnes. Og mit sengetæppe til Thilde-projekt skal udbygges. Det sidste har vist sig sværere end jeg troede. Oldemorfirkanter er i sig selv "piece of cake", men jeg har fået frygteligt ondt i håndleddene af at hækle. Så ondt at jeg dårligt nok kan holde om en kokkekniv, eller feje mit køkkengulv. Jeg har i den grad måtte lægge låg på entusiasmen om at det der sengetæppe var færdigt inden måneden er omme. I stedet har jeg givet mig selv lov til at hækle en enkelt oldemorfirkant hver dag. Kun en! Kan hurtigt regne ud at hvis det tæppe skal være færdigt inden året er omme, så er jeg heldig...

2 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Nu siger du nok, at det er let at hækle - jo tak! Det har jeg så heller ikke fået lært:-) Tålmodighed opnår alt! Håber resten af fridagen blev hyggelig, nu da du ikke kunne hækle mere end den ene firkant.

Louise Aaen sagde ...

sikke et flot tæppe ;-)