torsdag, april 02, 2009

Nogen gange...

Anna og jeg snakker nogen gange om vigtige ting. I går snakkede vi om en lastbil som holdt og spærrede vejen ned til børnehaven. Chafføren sad og drak kaffe, og jeg kom til at sige noget om, at han ikke tænkte på andre og kun tænkte på sig selv.

I dag gik vi igennem skoven, kiggede på bækken, og pludselig står de der ved den rislende bæk - Anemonerne. Jeg spurgte om hun ville plukke nogen til mig, for jeg kan godt lide anemoner. Hun kom tilbage med denne buket og så var det hun pludselig sagde:"Jeg plukkede ikke så mange mor, jeg tænkte mon andre vil kigge på dem. Jeg tænkte faktisk ikke på mig selv, jeg tænkte på andre".

Det var så jeg fik tårer i øjnene af kærlighed.

2 kommentarer:

Anne Thompson sagde ...

Ingen tvivl om at Anna Bannana er et kærligt menneske! Jeg spurgte Duncan, hvad de havde talt om i telefonen den anden dag. Han svarede: Kun det væsentlige - at vi savner hinanden. Hun er da kær!

Jane Klitgaard sagde ...

Hej Lina.
Jeg læser af og til din blog når Anne kommer med kommentarer derfra og i dag ville jeg imponere hende med at jeg har plukket de første anemoner i Tolne skov: (Hun plejer at se dem først i Vejle ;-)
Og den eneste kommentar - næsten - hun har er at det har Anna allerede gjort.
Og jeg må sige at det er en fantastisk buket - og en tænksom lille pige du har fået:-)
Stor hilsen til dig fra Tolne - som helt sikkert er ramt af foråret.