mandag, juni 25, 2012

Hvor er kagen?

Min topskat fylder 8 år idag. 8! Det virker på den ene side som en evighed siden jeg fik hende, og på den anden side var det i går. Forstår pludselig den voksne "hvor er du vokset siden sidst" som jeg altid syntes var skørt da jeg var barn. Men hun er vokset siden sidst.

I dag er lidt mere stille end de plejer. Farmand (Annas eeelskede farmand) har lige fået fjernet mandler, og er temmeligt slatten. Ihvertfald i dag. Og derfor er store fester også aflyst. Heldigvis endte det med at farmor og farfar kunne kigge forbi lidt. Det gav ihvertfald moren her lidt ro på, for jeg syntes det var synd at hun slet ikke fik nogen fest.
Gode venner tog pigerne med i sommerhus allerede fredag, og det viste sig at være så heldigt, at vi har lånebedsteforældre der stiller op til fest - Annes farmor ville være blevet 100år, og i den andledning kunne man jo lige spise noget lagkage. Og så fejrede de Anna med. Så lagkage blev det til i weekenden.

Jeg er ikke den store lagkagoman, og derfor har farmor lovet at tage en med i eftermiddag. Men frokosten står jeg for. Og hvad andet kan man lave, når ens datter elsker: flødeost, rejer og røget laks? Sandwich selvfølgelig! Men ikke bare sandwich... en sandwich cake - eller smörgåstårta blev det til. Jeg synes den ser god ud... mmmmm


4 kommentarer:

Louise sagde ...

lagkage med ost og rejer, stadig en lagkage!

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Det var en smuk kage - og helt i den gode svenske tradition:-) Til lykke med top-skatten! Og alt godt til Mikkel.

Ingrid sagde ...

Tillykke med Anna, jeg sendte et kort til hende i går, hvis det ikke er kommet frem, så giv hende en krammer og tillykke fra os. Vi tænker på en Jyllandstur i juli, mon vi kan ses?
Hils den stakkels patient.
Knus Peter og Ingrid

heidi sagde ...

Den SER god ud! Tillykke med datteren :o)