søndag, maj 20, 2012

Hvad lykken også kan være...

Indrømmet. Bloggen er forsømt. Ingen fede syprojekter ser dagens lys, ingen smukke billeder af haven. Jeg må indrømme at jeg er blevet ramt af foråret, men måske også trangen til at sortere. At mit liv ikke leves på bloggen, og værdien af mine gøremål ikke forhøjes af at blive udstillet. At livet leves nede på græsplænen, eller foran symaskinen i højere grad - og at den tid der bliver brugt på blogindlæg istedet kunne bruges i haven, med ungerne eller med en bog i hånden.
Om det fortsætter sådan ved jeg ikke endnu. Men jeg ved at det føles godt at leve livet her og nu.


I går aftes, efter at have sendt gode venner hjem, gik jeg lige rundt i haven. Og som jeg stod der i korte ærmer, mens solen stadig skinnede kl 20, og det var varmt, ja så boblede glæden i maven. Det var SÅDAN her jeg havde forestillet mig det! Gummistøvler... nylonstrømper, nysyet kjole i 50'er snit og engelske Joseph Bentley-haveredskaber. Lav sol, et par unger og mit alene hjemme. Det føltes godt. Det var ikke perfekt, men dejligt.

Om lidt skal jeg derud igen. Bundskatten sover, mellemskatten leger med dukkehus og topskatten er på spejderlejr. Min mand er hos en god ven og overnatte efter en herreaften, og der er stadig tid tilbage i min barsel. Hvis bare hver dag kunne være sådan her...

3 kommentarer:

Mogens sagde ...

Dejlig at du har oplevet en bid af lykken og har haft tid og mulighed for at opdage det og nyde det. Når det sker har jeg ofte tænkt at man skulle kunne komme det på dåse, og tage det frem når der er behov for det. Og måske er det netop det du gør ved at tage den tid til at skrive det i bloggen. Dels kan du genopleve øjeblikket senere, men ved bloggen får du det delt med os andre, som med dit bidrag kan finde tilbage til andre øjeblikke, hvor vi selv oplevede noget lignende. Så tak for at du deler ud.

Anne Thompson sagde ...

... Det var også en hyggelig dag. (Godt billede!)

Pernille sagde ...

Lykken kommer i glimt, så de skal suges helt ned i maven. :) Ingen oplever perfektion i hverdagen, der er bare nogle mennesker, der er bedre til at hvile i livets gang. Jeg er ikke en af dem, men øver mig hver dag. Dejligt, at du stoppede op og mærkede lykken.
God dag til dig!
Kh. Pernille