onsdag, februar 23, 2011

Rodet dag...

I går havde jeg fri... og jeg kunne endelig smække benene op. Efter en hård vinterferie, hvor vi havde travlt, manglede jeg bare sådan en ikke-rigtigt-noget-dag. Ikke noget at nå, bare nyde. Det er meget forkælet og luksuriøst, det ved jeg. Men som småbørnsmor ved jeg ikke noget bedre end ro, stille og ingen krav. Jeg synes jeg i det daglige hele tiden skal nå noget, både ting jeg selv vil, som jeg bare skal, eller som andre ber mig om.
Jeg synes egentligt ikke jeg er dårlig til at sige nej, og selvom mange nok vil mene at jeg også selv stiller mig forrest i køen til stress, med mine forventninger til hjemmebagt brød og symaskiner, ja så er det altså også der jeg kobler mest af. Det er der jeg skaber noget inde fra mig, og jeg elsker det.

I dag havde jeg så også fri, og i morges under morgenmaden, sad en lille pige med store øjne og dirrende underlæbe og sagde "Jeg har bare mest lyst til at blive hjemme i dag"... det kunne jeg jo ikke stå for. For vi kunne. Så det gjorde vi, og hendes overraskelse, da jeg sagde "okay", var det hele værd.

Vi roder. Jeg har rodet lidt med fastelavnskostumer... jeg skal sy en lagkage. Og tænkte at jeg måske skulle afprøve den rynke-trykfod jeg fik i fødselsdagsgave... det drillede, og jeg gider ikke gøre mere ud af det.


Thilde, hun leger med Barbie og spiller Nintendo samtidigt. Vi nyder, og selvom at dagen er rodet med ting, lyster og behov, så føles det godt. Lige om lidt skal vi sove eftermiddagslur....

2 kommentarer:

Anne Thompson sagde ...

Dejlige billeder - især Thilde på hovedet. Tænk at blive mødt med et okay, når det er det sidste man forventer :-) Håber, rodedagen har givet plus på kontoen!

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Det lyder som en dejlig dag - for mor og datter.