fredag, november 05, 2010

Et haveproblem....

Mine timer alene hjemme bringer meget med sig. Således også en oprydning i årets mange fotos, hvor jeg faldt over dette fund.
Tanken var at da jeg tog billedet i Sverige i sommers, straks skulle fise hjem og anskaffe mig "sådan en". Jeg ved ikke hvad den hedder, og det har været svært at finde den. Jeg ærger mig, for jeg kunne måske godt ha' listet en aflægger med hjem (og SÅ ligner jeg først rigtigt min mor, brrrr).
Min tanker kredser om den, og jeg er derfor nød til at spørge: Ved du hvad den hedder? Og hvor jeg kan købe den? Har du den i haven og synes den spreder sig værre end skvalderkål? Eller spiser dræbersneglene den til morgen, middag og aften?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

det er Heuchera micrantha "Palace Purple", på dansk en alunrod.
Det er en dejlig plante, det røde løv giver god variation i bedene. Jeg har den flere steder i haven, og jeg har for tiden flere eksemplarer i potter. Jeg kan give Leif og Ruth er par stykker med hjem, så kan I hente dem der, det er nemmere end at komme tik Sjælland. Knus fra Ingrid

Claus Dalby sagde ...

Jeg kan kun tilslutte mig, at det er en alunrod. En herlig plante, der findes i utallige sorter med varierende bladfarver og mønstre.

Rigtigt godt nytår.