tirsdag, september 07, 2010

Hip hip...

I morgen fylder min lille pige 4 år. Det er helt vildt, at det allerede er 4 år siden jeg tussede rundt på Skejby Sygehus og troede jeg skulle føde. Thilde har altid gjort tingene på sin egen måde, og vendte derfor hovedet den anden vej i sidste øjeblik. Meget Thilde'sk. Hendes standard-svar til et hvilketsomhelst spørgsmål vil lyde: "Naaaajjj - ja". Man må hellere være sikker og sige nej først. Når man så har haft lidt tid til at tænke sig om, kan man jo altid ændre mening.

Om ½ time skal jeg ned i børnehaven og hente 6 små unger. De skal hjem og holde fødselsdag herhjemme, og jeg glæder mig faktisk helt vildt. Jeg elsker at holde fødselsdag for pigerne. Jeg elsker at pynte kager, bord og gøre fint. I dag har jeg haft en fritirsdag. Men fri er det ikke blevet til. Det er i stedet byttet om til drønen rundt og bage, pynte og forberede skattejagt. Lave slikposer. Arrangere blomster.
Ja ja, jeg ved godt at børnene er lidt ligeglade. Men jeg tror faktisk på at man også godt kan gøre det til noget højtideligt ved at køre lidt pynt i stilling. Jeg bruger hellere min tid på det, end at gå på arbejde så jeg kan tjene lidt flere penge og gi' en tur på McDonalds.

Jeg tror på det! Og nu skal jeg liiiige nå en kop kaffe inden vi dykker ned i fødselsdagstam-tam'et.

2 kommentarer:

Anne Thompson sagde ...

Altså, hvis dét der er kage niveauet, så er jeg godt nok træt af, at jeg ikke kan komme på lørdag!! Håber, Thilde får en super fest!

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Til lykke med lille store Thilde! Jeg tror bestemt ikke pigerne er ligeglade med at få flotte kager:-)