lørdag, august 29, 2009

KolortelandNEWS

August måned er stormet forbi... faktisk er det snyd, for jeg sidder og skriver midt i september. Men blot lige lidt, så News ikke dør helt. Kig igennem, der er en del indlæg med smukke billeder. Vi har nemlig nået andet end arbejde.

Men hverdagen føles hård, arbejdet fylder meget når man nu er helt kommet ud af vanen med at have dagligt og nødvendigt arbejde der skal gøres. Hvorfor ikke holde ferie altid? Eller blive pensionist som 33-årig? Jeg ved virkelig ikke hvorfor det ikke kunne lade sig gøre...

Anna render rundt i haven og falder over sagesløse dyr der hales med indenfor. En del larver har overnattet på vores køkkenbord. Denne langhårede fætter fik hun lempet ned i sit "kukke-lure-glas" som hun har døbt sit syltetøjsglas med forstørrelsesglas i låget. Og den blev døbt "Lavrits"..

Thilde brugte en eftermiddag med at male æg ud over vores fantastiske æblestænger. De smager henrivende, og jeg skal i gang igen her i weekenden. Der må kunne proppes flere ned i fryseren. Problemet er bare, at de aldrig når fryseren... det må kunne lykkes med alle de æbler!

Ingen kommentarer: