mandag, juli 21, 2008

En lille ny...

Ja vi har jo længe sagt at vi ikke vil have flere børn... og det holder vi fast i! Men engang imellem falder man jo for fristelsen og ønsker sig noget nyt og nuttet. Kombineret med en overflod af fede mus gjorde det valget nemmere. I en lille uge lugtede det mystisk ved vores afløb, og lugten tiltog. Jeg mistænkte mine børn for at efterlade pølsemadder i varmen under slagbænken, men lugten overtog og blev direkte kvalmefremkaldende og uudholdelig. Konklusionen var: en mus et eller andet sted. Vi fandt den under opvaskemaskinen hvor den havde gnavet i ledningen og var blevet stegt - og når man kombinerer brandfaren med lugten var løsningen nær: KAT!I dag hentede vi Trunte/Mons/Mis/Mizzy, en fin lille kat på 12 uger. Den er sky og ikke helt vild med sin nye familie, og den har kaldet lidt på sin mor, men her til aften kunne jeg få min hånd næsten helt hen til den. Den er vant til at gå ude, men har været vant til mennesker - om den bliver en kælekat ved jeg ikke, jeg er lidt bange for at den har været vænnet til udelivet. Men bare den er lidt selskabelig så er det ok - og den er set lege med en mus. Hun er nysgerrig nok, og jeg tror stadigvæk på at vi kan vænne hende til vores familie - men jeg kommer jo også fra en familie med hund. Måske jeg bliver klogere... Er der nogen kattefolk med gode råd?

2 kommentarer:

Anne Thompson sagde ...

Hun er da fin! Min erfaring med katte siger mig at enten er en kat kælen, eller også er den ikke. Nogle er meget, andre kommet engang imellem for at blive nusset, og andre igen har slet ikke det behov. Men når I nu har haft hende et stykke tid så bliver hun nok også mere tryg ved kæleriet! ... hvis hun da ikke bliver så travlt optaget af at spise mus!

Signe Quistgaard Steensen sagde ...

Ja hun er da rigtig sød!
Lidt personlig erfaring har jeg da på det felt. Min kat var også omkring 12 uger da vi fik ham, han var heller ikke specielt snakkesalig i starten og han var meget sky, bange for alt. Nu er han næsten 7 år gammel og elsker at ligge der hvor vi er og han elsker at blive snakket med. Så bare rolig, det skal nok komme :)