mandag, december 11, 2006

2. søndag i advent

Så er der allerede gået endnu en uge, og det gik først op for mig i går, at der KUN er 14 dage til jul. Arrghhh! Har vi nu det hele, mangler vi ikke en frygtelig masse gaver, hvor bliver sneen af? Men hov, vi mangler vist ikke nogen gaver - jo, en til Thilde fra Morfar.... det er vist meget nådigt alligevel. Vi mangler også kager, for alle dem som Anna og jeg bagte, de er næsten spist. Der er kun en kasse vanilliekranse tilbage, og en halv kasse peberkager.... hvor er de mon blevet af??
Vi har i weekenden også haft besøg af Kamma og Store Anna, og det var superhyggeligt. Der blev knævret, og vores Anna og Kamma fik faktisk leget lidt. De tog også ting fra hinanden, heldigvis er Kamma et fremmeligt barn der kan sige fra, så Anna fik ikke lov til at løbe om hjørner med hende! Kamma morede sig også godt sammen med Thilde, og syntes at hun var et meget spændende indslag.

2. søndag i advent blev fejret udenfor kolorteland, vi kørte til Silkeborg hvor vi havde en eftermiddagsaftale med BesteMargit og Morfar. For at strække fornøjelsen lidt tog vi tidligt afsted, så vi kunne spise frokost i byen. Vi endte (næsten traditionen tro) på Café Evald, her var der brunch til 128 kr pr. mand. Min sparsommelige (ikke nærige) mand vred sig først, men da der var fri kaffe, juice, mælk og kakao, og Anna fik lov til at spise alt hvad hun kunne uden at betale, så gik vi ombord! Uhm, hvor vi bare åd - vi var nødt til at trille ud. Og både Anna og Thilde opførte sig så pænt, til trods for at de begge var vågne. Bagefter fik vi shoppet lidt julegaver, og så var vi på besøg til både kaffe og aftensmad.
Anna hyggede sig rigtig, hun lavede togbane med BedsteMargit, hun legede med magneter med Morfar - og BedsteMargit klippede Anna - det gik sørme stærkt, men Margit er jo også frisør. Hun blev temmeligt korthåret, men så går der bare desto længere inden hun skal klippes igen. Nogen vil måske mene at hun nu ligner en dreng endnu mere - det er nok en afspejling af, at frisøren har en del drenge-børnebørn hun klipper, og kun 2 piger. Og Anna sad bestemt ikke stille, så der er ingen sure miner herfra, jeg er bare glad for at jeg slipper for at prikke øjnene ud på mit eget barn.
Thilde brugte hele fredag på at sove. Hun sov fra kl. 8 om morgenen, til kl. 14, og så måtte jeg konstatere at hun havde feber. Øv, hun var bare så forkølet, og hun sov, sov og sov. Lørdag var der stadig en smule feber, men det fortog sig i løbet af dagen. Søndag var det som om vi havde fået et nyt barn. Hun var bare så frisk, og hun har helt sikkert taget et udviklingsspring. Lige pludselig er det sjovt at prøve at få hænderne til at række ud efter ting, men de vil godtnok ikke altid gøre som Thilde ønsker. Hun er bare superlækker, en skøn lille marcipangris!
Men hun holder sin mor vågen om natten, og synes hun skal spise 4-5 gange. Det får hun lov til indtil videre, men til jul begynder den at stå på lidt supplerende grød, og måske lidt tynd risgrød i flaske, for jeg kunne nu godt tænke mig en længere lur snart!

Ingen kommentarer: