lørdag, september 30, 2006

Et livs-stykke...

Som nævnt i sidste KolortelandNEWS var de stolte forældre spændte på om Anna enten ville gå amok, eller blive stiv af rædsel under teaterforestillingen i tirsdags... Det første skete! Hun nød 100% rampelyset, var første barn på scenen, og sidste af den igen. Vi sad jo og nød hende i fulde drag, mens hun dansede, sang med og legede sig ind i stykket "Mester Jakob". Vi kvitterer lige med et par billeder, hvor man tydeligt ser hendes engagement.
Da stykket var slut pegede damen som havde optrådt ned på Anna og sagde:"Hende der, HUN er et livsstykke - hun får de andre børn med, det er skønt". Vi smilede jo endnu mere, for endelig ser andre hvad vi jo selvfølgelig hele tiden har vidst.... Anna er noget helt specielt! Vi fik også drillet dagplejemor-Heidi med, at det var hendes børn der stod aller forrest, sang højest og gik amok. De var så skønne alle sammen!

Dagen blev jo også betydeligt forbedret af at både Farmor, Faster Mette, Kusinerne Marie og Kamille kom og skulle se Thilde, samt se Anna optræde. Eftersom Anna var i dagplejen, så kunne både Kamille og Marie få frit løb til at nyde skønne Thilde. Det var vist noget specielt Marie syntes om, og lige inden de skulle til at hjem, sagde Marie: "Åh, jeg er bare helt forelsket", mens hun sad med Thilde i favnen. Det forstår vi jo godt!

Thilde er stadigvæk en rolig pige, sover godt og spiser pænt. Engang imellem får vi at høre at hun også er en dame der selv vil bestemme lidt, men det er altså ikke meget brok vi får fra hende - kun når Mor her ikke længere gider blive brugt som sut midt om natten, og hiver brysterne til sig, kan hun blive gal. Det er så hyggeligt at ligge med et bryst i munden natten lang.... Det synes Mor bare ikke (ens bryster de bliver så skrækkeligt lange....)!

Sidste weekend gik ellers i familiens tegn. Først var vi til Bedste Margits 70-års fødselsdag, en aften hvor jeg specielt vil huske Anna der sad og hyggede sig med Morfar som bordherre. Det var vist noget de begge kunne li'! Morfar fik også siddet lidt med Thilde, og vi fik taget et fint billede af Morfars kæmpestore hånd sammen med Thildes lille-bitte.
Bagefter tog vi hjem til Farmor Bodil og Farfar Uffe for at sove, og her kunne besøget kombineres med besøg af Faster Lotte, Onkel Kristian og Kusine Simone. De havde ikke set Thilde, så de fik hilst på hende, og lørdag tog vi på Aqua hvor pigerne hyggede sig gevaldigt med at klappe fisk, og se odderen få mad. Alt i alt en hyggelig weekend.

Nu nyder vi at solen skinner, at vi går med bare ben i haven og ordner højbede, kigger på mariehøns og plukker squash (igen). Sikken en septembers himmel der er så blå....

1 kommentar:

Louise Aaen sagde ...

Hej mikkelinannathilde

Ved hjælp af en detour over cloudy skies fandt jeg vej til din blog Lina! Hvor er den bare skøn (eller også er det dit yngel, der er skønt) og sikke nogle flotte fotos.

Jeg glæder mig til at følge lidt med i jeres familieliv.

Gud velsigne jer
kh Louise