onsdag, oktober 04, 2006

Lykken er...

Så er vi igang med endnu en ny uge, ja den er faktisk snart slut! Mikkels barsel slutter på fredag, nu må vi se om han skal blive hjemme i næste uge alligevel - de strejker på Skødstrup Skole også. Det ser faktisk ud til at der er blevet dannet fælles front derude - noget jeg er helt overbevist om at mit arbejde, Fritidshjemmet, er ret lykkelige for. For som det ser ud lige nu, så er der ikke noget Fritidshjem at vende tilbage til efter min barsel.... alle Fritidshjem i Århus Kommune skal lukkes. Det er sørme også på tide at nogen brokker sig, for hvor er det dog tåbeligt at spare på børnene. Specielt mit arbejde, hvor der er en del børn med handicap (ADHD/DAMP og den slags), er det da vigtigt at der er et overskud - ellers kan vi ikke rumme de børn, og de andre "almindelige" børn kan da heller ikke. Og det er da også vigtigt at H-børnene er sammen med "almindelige" børn, så de har en nogenlunde normal hverdag - og så tror jeg det er vigtigt at helt normale, forkælede forstadsbørn bliver konfronteret med, at nogen ikke passer ind i deres pæne verden.

I weekenden var vi på besøg hos Bedste Margit og Morfar til rester. Det var hyggeligt, Anna hyggede sig gevaldigt med Kaare. Bedste Margit havde lavet en hule under køkkenbordet, og der sad de så og hyggede med agurker og æbler. Ren luksus! De to bavianer syntes ihvertfald det var dejligt at komme hjem til Bedste Margit og lege i træhuset, spise god mad, og tusse rundt og kigge på de mange ting.

Vi andre fik spist en masse dejlig mad fra Margits fødselsdag, og fik da også snakket sammen ind imellem ungerne der hylede, snakkede og rendte rundt - sådan er det vist når man har børn!

Ellers er der jo Thilde, som blev efterset af sundhedsplejerske Bente i tirsdags. Thilde har travlt med at vokse, hun har jo også noget at leve op til. På 14 dage er hun vokset 3,5 cm, har taget 600g på og hovedet er vokset med 2 cm i omfang - der er åbenbart noget der virker i de der bryster! Det er rart at se at hun faktisk tager fra, og at det bliver til noget. Så hun skal nok blive stor!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Kære Lina
Sikke en fin hjemmeside og stort tillykke med Thilde (et dejligt navn :-) ). Det er da helt sjovt at se billeder af Anna igen og se den lille nye søde pige.
Hav det rigtig godt.
K.h. Matilde (og Siri)