onsdag, august 30, 2006

KolortelandNEWSSå er vi kommet til augustNEWS her fra kolorteland. Stedet lever op til sit navn, og Anna bryder jævnligt ud i "Her lugter looort...." når vi kører bil (vi har ellers insisteret på at kalde det pølser, for det lyder bare så grimt, men hun har jo ret...).

Vi har haft undervands-have en stor del af tiden, men det er da blevet til lidt lugning og hakning for Mikkel. Specielt når han har skullet afreagere over skolebørn, er det godt at have en have.... Vores "åben børne-have" i søndags for kirken foregik indenfor, da det stod ned i stænger. Vi kunne dog hygge med honningkage og æblemarmelade indendørs, heldigvis. Jeg havde dagen i forvejen bagt til den store guldmedalje, og skulle lige tjekke hvordan man kunne opbevare dem bedst. Om ikke jeg læser i en Camilla Plum-artikel at børn ikke var så vilde med honningkage... Åh nej, og her skulle vi have huset fuld af unger! Mærkeligt nok skete der noget underligt... en af kagerne blev

angrebet af et underligt skadedyr. Jeg tror vi er kommet frem til at det er en "Annaensis Gaardena" der lige kom til at æde en lille bid af en af kagerne, i et ubevogtet øjeblik - og frygten for at kagerne ikke ville blive spist blev glemt.


Og så har vi jo ventet i spænding på at høre sidste nyt om lillesøster. Sidste gang jeg var på Skejby fik jeg at vide, at moderkagen måske ikke virkede helt så godt længere, og at jeg skulle gå hjem og holde øje med hendes aktivitet og mit insulinforbrug. De gjorde os opmærksomme på at måske kunne det være at hun skulle ud lidt før vi havde regnet med det.

I dag har jeg været derude igen, og nu er der ingen ko på isen. Hun vokser præcist som hun skal, ligger lige midt i kurven, moderkagen ser fin ud og alt er i den skønneste orden. Jeg fik at vide at det lignede en fuldstændig normal graviditet, så jeg skulle bare gå hjem og vente en uge mere. Jeg fik også at vide at jeg udemærket kunne slække på at holde mine blodsukre så stramt, så der fik jeg også lang line.... Jeg snakkede lidt fødsel igen med dem, jeg har gået og haft følelsen af at alle undtaget mig synes det mest oplagte er at få et kejsersnit igen. Jeg spurgte om jeg bare havde jord i hovedet, eller hvad deres vurdering var. Heldigvis forsikrede de mig, at jeg ikke var komplet åndssvag, og at der var fine chancer for at føde normalt med den graviditet jeg har. Derfor ville de også tilskynde mig til at vente så lang tid som muligt og forsvarligt, så min krop er klar til at føde. Der var 100% respekt.

Ellers har vi her brugt regnvejrsdagene til at sidde indendørs og putte med puder og tæpper.

En eftermiddag i silende regnvejr hentede Anna og jeg kager. Det var en drøm at få lov til at opleve ekstasen over at købe en Kaj-kage, bære den hele vejen hjem, pakke den ud og dernæst kysse og kramme den. Den endte dog med at blive spist (mest af Mikkel og jeg....).

Nu venter vi så på September.... og vi er helt sikre på at næste NEWS indeholder billeder af lillesøster.. Vi håber at alle har det godt, og opfordrer til at I skriver hilsner i gæstebogen/kommentarer - det er så hyggeligt at læse!

Ingen kommentarer: