onsdag, august 02, 2006

Oh Baby

Så har jeg været på Skejby i dag, og jeg var nok lidt for hurtig på aftrækkeren da jeg sagde at lillesøster var mere lydig end sin storesøster.... selvom lægen i sidste uge forsikrede mig om, at det ikke var ret sandsynligt at lillesøster ville vende sig om igen, så er det sket. Nu ligger hun og putter med hovedet i højre side, fuldstændig som Anna gjorde de sidste 8 uger. Jeg må åbenbart være rigtig lækker og blød lige der. Så jeg aftalte med lægen, at hvis hun bliver ved med at ligge med hovedet opad, så bliver det et kejsersnit, og så fik jeg lov til at føde selv ellers. Hun (lægen) sagde at jeg havde 75% chance for at føde selv, og 25% for kejsersnit i forhold til den fødsel jeg havde sidst. Hun gjorde mig opmærksom på at mine chancer for kejsersnit er oppe på 45% set i det lys, eftersom at jeg har en højere risiko pga. diabetes. Hun syntes at jeg skulle have lov at prøve selv, og hvis jeg ombestemte mig, så var det også ok. Og så skrev hun ned, at vi har aftalt at de skulle gribe ind noget før, så jeg ikke var så brugt, hvis der ikke skete noget - ligesom sidst. Det er rart at vide, at det nu står i min journal, og jeg er blevet bakket op af alle tre fødselslæger i mit valg. De er alle klar over hvad det er jeg gerne vil, og så føler jeg at jeg kan lægge det væk.

Nu vil jeg bruge noget tid på at glæde mig til lillesøster kommer ud, indtil nu kan jeg ikke forestille mig andet end endnu en Anna. Og når hun så ovenikøbet spræller lige så meget, og er lige så fræk som hende, hvordan kan det så blive anderledes?
En af de "gamle" sygeplejersker sagde at jeg nok skulle regne med at der var 6-7 uger tilbage, når nu det gik så fint, og at jeg desuden ikke skulle gå efter at føde i august, det var der så mange der skulle - de har regulært babyboom derude nu. Nej, juleaften skulle man have for øje, hvis man gerne ville have det hele for sig selv.... men det var jo lige lidt for sent for mit vedkommende. Så vi prøver at ramme d. 21. september, det kunne jo også være sjovt, hvis det blev på min mors fødselsdag.

1 kommentar:

Pia K sagde ...

Kære Lina!
Godt at høre, at du får opbakning fra lægerne til at gøre som du vil. Vi glæder os meget til at lære lillesøster at kende!
Kh Pia