fredag, marts 30, 2012

Funky hanefjeds sweater


Jeg klarede det! Fik strikket Selmas funky hanefjeds sweater færdig INDEN hun voksede ud af den! Den endte med en lilla tråd Arwetta og en pink/koral tråd Qualitas. Mønsteret er en raglansweater ud af hovedet. Jeg er næsten tilfreds. Der er nogen kanter der ikke helt lever op til mit kritiske øje, men når ungen smiler og solen skinner, så ser man det faktisk ikke.
Og hermed fik jeg så lavet et stykke strik, som slet ikke var nødvendigt sådan fysisk, men meget nødvendigt mentalt. Hun skulle også have sin egen Mor-trøje (og faktisk er Thildes gået i stykker, så den kunne ikke genbruges). Det fik hun. Jeg synes både den og hun er ret funky når hun ligger der i den. Og jeg får lyst til at sy små posebukser i lilla velour m pink tittekanter til. Strikke en sød (og passende) elefanthue der kan lune de små ører.

...meeen - først skal jeg afslutte Oldemorfirkant-tæppet. Jeg hækler hver ledig stund. For at få skidtet sat sammen. For NU skal det fandfisme laves færdigt! Løse ender sluttes og bliver gjort færdige... næste trin - quilt af alle mine rester, så syskabet kan lukkes igen!

4 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Uhh dejligt, som kreativiteten igen er på færde! Og smukt resultat.

Chanette sagde ...

Nu læser:
Elsker dit glimt i øjet :)
Glæder mig til at følge dig...

Chanette sagde ...

Ikke nu.. Ny...

Bente sagde ...

Den kan jeg huske jeg strikkede til min ældste (45år). Eller en der lignede. Jeg var også stolt dengang.
Knus Bente