onsdag, januar 19, 2011

Nytårsfortsætter

Så er der gået endnu et år... 2010 er hastigt fløjet forbi, med alt hvad der tilhører af sorger og glæder. Jeg har læst på hvad mine drømme for 2010 gik ud på, i sidste års nytårsfortsæt. Det er altså sjovt! Du kan læse med her.
Jeg vil endnu en gang visualisere mig for enden af dette år, og se hvor det bringer mig...

Vinter igen. Sneen ligger dybt omkring os, og når jeg kigger ud af vinduet kan jeg se fodspor af katten. Omkring ses også spor af de ski, som Anna fik i julegave. Jeg fandt et gammelt, hærget par også, og ønsket om at lave mere med min store datter har hen over året fået grobund og plads. Nu har vi eftermiddage sammen, hvor vi laver ting som kun vi to deler. Og det er blevet til et par ture langs jernbanen, bare frem og tilbage, men alligevel dejligt at dele. At komme ind med varme kinder og kolde fingre, snakke og hygge bagefter, er dejligt at have sammen.

Men det hele har ikke været sne kun. Det er blevet til mange gode stunder i haven. Sidste års farvekoordinering af bedene udmyntede sig i år i et par rigtigt gode indkøb: en rødbladet hyld til det røde bed, til at skabe fylde. Et par smukke staudevalmuer i hvidlige nuancer, og så indkøbet af noget der blomstrer efter juli... Det er blevet rigtigt godt! Efteråret bød på flytning af de gamle tulipaner og påskeliljer der stod i den forkerte farvesektion. Det bød også på deling af de påskeliljer jeg har villet dele siden jeg flyttede herud. De har været blinde i 6 år, så det var på tide!

Pigerne har det rigtigt dejligt, og Anna er nu rykket op i 1. klasse. Hun er en ivrig spejder (og forældrene er kommet over at hun er BLÅ spejder), og det passer bare smaddergodt til hende. Hun har i spejderflokken fundet en plads til sit store hjerte, som hun bruger så gavmildt på sine kammerater. Og det passer rigtigt fint at det hele ikke behøver at foregå stille eller siddende, for hun har stadigvæk krudt i rumpen.
Thilde rykkede 1. april i Skovgruppen, og er nu en af de "store" i børnehaven. Hun har fået sig nogle gode kammerater som hun elsker at lege med, og hun viser sig også at have evner for at skabe dejlige rammer omkring sig socialt. Hun har øvet sig i at være en god veninde, og hendes "så gider jeg ikke lege med dig nogensidne igen" er på retur. Thilde nørkler og hygger gerne indendørs, men blev hen over sommeren glad for at rende i haven og lede efter regnorme og biller. Så nu behøver hun ikke vaske fingre hver gang hun har kigget på en sten.

Med hensyn til jobbet har jeg fået ro på. Nu arbejder jeg 3 dage om ugen i SFO'en, og så har jeg mit eget firma ved siden af. Jeg har for alvor fået gang i layoutdelen, og samtidigt kan jeg spæde op med mit fotostudie ved siden af. At drømmen om at tage smukke, kunstneriske og pikante billeder af kvinder fik frit løb kan jeg ikke klage over. Det har bragt mig mange steder, og jeg synes det er både sjovt og spændende.

Men 2011 har også været året, hvor jeg virkelig har kunnet være "mig". Den følelse af frihed og ro jeg trådte ind i året med, har fulgt ved. At kunne stå ved mine handlinger, og ikke være flov over at være mig, har været i højsædet. At jeg samtidigt har kunne slippe fornemmelsen af at være verdens sureste mor har været en uforklarlig fornemmelse. Men det er fuldstændigt væk, og har nu været det i et helt år. Jeg er dog stadigvæk i standt til at nyde følelsen, og jeg føler jeg kan være mig godt nok.

At Mikkel og jeg fandt ind til noget vigtigt, stod allerede klart i årets første måned. Det at dele drømme og håb var måske gledet lidt for langt ud, men vi har fundet en fælles vej igen. Det er dejligt at kunne dele med en man kender så godt, og sikkerheden i, at han altid er der føles også helt fantastisk. Vi kom godtnok ikke ud at rejse på kærestetur i år, men vi har til gengæld planer om andre og mere fantastiske rejser til næste år - alle sammen. Drømmen om at køre Europa tyndt i en husvogn et par måneder er faktisk blevet meget nærmere. Sammen, alle 4, rundt og opleve den verden vi lever i.

Jeg glæder mig helt vildt til 2012...

1 kommentar:

Madam Kjeldsen sagde ...

;) der er intet som dejlige, selvskabte billeder i sjælen af verden udenfor.. Held og lykke med 2011 ...