tirsdag, juli 06, 2010

Gaver

Om 2 dage har jeg fødselsdag. Derfor har der i dag været hemmelig ekspedition til storbyen - noget der kan kombineres med en lille tur til ørelægen. Jeg måtte pænt blive hjemme, og fik derfor masser af tid til at nusle færdigt med nogle af syprojekterne. De kommer senere på bloggen, for manequinnerne ligger og sover sødt - den lille med helt fine ører, den anden med mellemørebetændelse. Vi som troede at ørekapitlet var ovre....

Da hemmelighederne var overstået, kom de hjem, og os tøser gik en tur til Kolortelands centrum. Vi skulle proviantere knapper til Annas nye kjole, lidt kantebånd til en nederdel til Thilde og måske også lidt andet godt... Vi fandt en fin skjorte til Farmand, og pigerne var inspireret af dagens tidligere indkøb (og nej, jeg har ikke hørt noget endnu), så gaven skulle pakkes ind. Med masser af tape... masser af papir - og et kort.


Tag din fedeste Århusianske/Hornslet-dialekt på, og du vil straks kunne læse Annas egentlige første forsøg på at stave sig igennem flere ting. Før har den bare stået på "is", "mad" og "gær"... Hun er godt på vej!

2 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Det er bare så slønt et kort. Mange stavevarianter har jeg set - og leveret, men Annas alternative "og", er ny men logisk:-) - Glæder mig så meget til vi ses på Framnäs.

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

skønt, naturligvis!