lørdag, december 26, 2009

KolortelandNEWS

Så blev det til jul og december. Det har været skønt, hæsblæsende og travlt. Heldigvis har pigerne og os nydt at være hjemme hos farfar og farmor i juledagene. Dejlig julemad blev spist - kræsenpinden Thilde fik rugbrød både før og efter, for hvem vil smage på ris a la mande, når man kan få en rugbrød uden smør?
Og Anna griner smøret, for hun vandt mandlen. Både den ægte, og børnesnydemandlen var gemt i hendes portion, og hun fik dem begge listet ned ved tallerkenen, uden nogen voksne opdagede det - men blikket i hendes øjne afslører hende dog! Det er tydeligt at se, at her er der en der bærer på en stor og vidunderlig hemmelighed...

Hun vandt et pakkespil, som vi afprøvede dagen efter....

....lad os bare sige at det IKKE var en videre succes. Børnene tudede efter hinanden, og det var den rene elendighed. Jeg tror der går nogen år inden vi prøver igen.


Pigerne har også nydt snevejret. Det har sneet den sidste uge rigtigt meget, og vi har fundet det varme tøj frem. Turen mellem Hornslet og Silkeborg tog 3½ time, en tur der normalt tager en time. Vi fik spist kager og hygget, men det betød også at Mikkel og jeg ikke kom ud og spise på hans fødselsdag. Vi var simpelthen dødtrætte da vi ankom.

Julen har været fuld af gaver og dejlige oplevelser. Sidst har vi kælket i vilden sky ned af en stejl bakke sammen med Familien Risager. Det har været sjovt, dejligt og har kildet i maven!

1 kommentar:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Åh ja, de pakkespil. Jeg fortalte en gang nogen undrende svenskere om vores pakkespil. Deres kommentarer var: Jamen, det kan man jo ikke have børn med til! Det forsikrede jeg dem om, at vi havde. Jamen hvad så, hvis de ingen pakker får? spurget de stadigt mere forbløffede svenskere. Ja, så får de ingen pakker, hvis inge forbarmer sig og giver en af sit overskud, sagde jeg. Uha, da - der fik den danske hygge en ny drejning! Herligt billede fra jeres pakkespil! Fortsat glædelig jul!