søndag, december 02, 2012

Smuksak


Tiden går så ufatteligt hurtigt... For bare 8 (!) år siden stod jeg med en næsten 6 måneder gammel Anna, der skulle fejre sin første jul. Det gjorde vi, mens vi målløse kiggede på tsunamibilleder fra den anden side af jorden, og verdens kontraster blev tydelige...

Anna stillede forleden velvilligt op til forskellige forsøg i studiet, og som jeg sidder her og kigger på billederne af hende, så slår det mig hvor stor, klog og smuk hun er - ja, ja - jeg ved godt det er min egen datter. Men hun er så uspoleret, barnlig, glad og totalt en usleben diamant. Det er ikke hende der klager over at hendes tøj er beskidt, hullet eller uordentligt. Hun opdager det ALDRIG. Og man kan være sikker på at har jeg købt et par nye strømpebukser til hende, så er bunden hullet eller rumpen ligner en si anden gang de er på. Sådan ER det bare - jeg har efterhånden lært det.

Men hun er også den der har lavet julekalender til sin mindste lillesøster. Hun har et hjerte af guld, hun elsker ALLE mennesker - og hun viser det gladeligt. Hun deler kram ud, hun skriver laaange kærlighedserklæringer og hun er god som dagen er lang.
Smukke, smukke Anna.

2 kommentarer:

Læsehesten sagde ...

Hvor er hun dejlig. Tænk at en 8 årig laver en julekalender til hendes søster. Hvor er det bare godt.

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Ja, det er hun!