onsdag, oktober 24, 2007

Hvilket ynkeligt liv...

Vi er fattige... ikke bankerot, men temmeligt blanket af... huset er ved at vokse os op over begge ører - istandsættelsen går ikke baglæns - men det går MEGET langsomt! Og nu er Mikkels arm så gået i udu - hans albue er dobbelt størrelse, den er rød og tyk og gør ondt... og for at toppe hele ynkeligheden, stod der i dag en stråle ud af opvaskemaskinen. Ind under vores grimme pergogulv, ind imellem det gamle trægulv - så gulvet har nu et buet udseende og kun Gud ved hvor meget vand der stadigvæk ligger og søbber derinde. En mus har gnavet hul i vandslangen til opvaskeren - og der kan først komme en mand og lave den i næste uge...
Bed til at det enten er så slemt, at der kommer håndværkere og laver det for os og forsikringen betaler, eller at det overhovedet ikke kan ses (jeg vil dog helst det første - men orker det dog ikke alligevel).
Og nu har Mikkel væltet 6 olielamper ned i vores seng... hvor er det hele bare godt?

1 kommentar:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Ja, opvaskemaskinen - det er slemt. Hvis ens vaskemaskine går ned, så kan man gå et andet sted hen med sit tøj - møntvask, rare naboer eller lign. - men opvasken!
Jeg håber, I vinder i et eller andet, uanset om I spiller eller ej!
Guds fred og alt godt
Charlotte Th.